Select Page

Rechtenvrije foto’s maken je site onweerstaanbaar

Met onze rechtenvrije foto’s kom je betrouwbaar en deskundig over.

Een website laten maken bij Pin 12 Webdevelopment

Rechtenvrije foto’s die het verschil maken!

Het zoeken van foto’s voor je website is vaak een behoorlijke klus. Uren en uren bladeren door stockfoto’s om vervolgens uit te komen bij een plaatje dat jouw verhaal niet vertelt. Wij maken rechtenvrije foto’s die je kunt gebruiken voor je website, social-media, drukwerk, design, of persberichten. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wellicht is dat precies wat je zoekt.

 

Vertrouwen en deskundigheid

Wanneer een bezoeker op een website komt, zijn de eerste twee seconden cruciaal. Is de site betrouwbaar en deskundig? Foto’s geven hierin vaak de doorslag. Het werken met stock-foto’s maakt een website vaan oppervlakkig en nietszeggend. Met onze rechtenvrije foto’s kun je laten zien waar jij voor staat en wat jouw bezoekers van je kunnen verwachtend. En dat allemaal binnen 2 seconden…

 

SEO en ranking

Ook je Google ranking en gebruiksvriendelijkheid worden beïnvloed door goed beeldmateriaal op je website. Of het nu gaat om producten, portretten of sfeer foto’s, goede foto’s maken het verschil.

Heb je goede én rechtenvrije foto’s nodig? Wij kunnen ze voor je maken. Hieronder een aantal reportages die de vele kanten van onze fotografie tonen. Ben je overtuigd? Wil je dat wij de foto’s voor jouw website maken? Neem dan contact met ons op.

Zo maken onze foto’s het verschil

Metal Art

Metal Art

rechtenvrije foto's van Metal Art Fotografie: Eric Minten

Het maken van sieraden is een ambachtelijk proces en daarmee een dankbaar onderwerp om foto’s van te maken. Net als veel andere ambachten (zie hieronder) biedt het werkproces een prachtige mogelijkheid om foto’s voor een website te maken. Gereedschap en het eindproduct maken de serie compleet. Door diverse facetten te fotograferen krijgen klanten meer inzicht in het creatieve proces. Hierdoor groeit de waardering en de binding met het product.

Productfotografie Bavaria MEX

Productfotografie Bavaria MEX

rechtenvrije foto's van Bavaria MEX Fotografie: Eric Minten

Fotografie voor webshops is een van de belangrijkste facetten van het verkoopproces. De klant kan het product niet vastpakken zoals in een reguliere winkel en wil toch weten hoe het product eruit ziet. Middels goede productfoto’s breng je een gevoel vertrouwen en kwaliteit over aan je klanten. Het wordt keer op keer aangetoond dat verkoopcijfers behoorlijk kunnen lijden onder slechte fotografie. Met onze productfoto’s haal je meer uit je webshop.

Stedelijk Museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar

rechtenvrije foto's van het Stedelijk Museum Alkmaar Fotografie: Eric Minten

Het fotograferen van musea kan op veel verschillende manieren. Wij proberen dit op een uitnodigende manier te doen. Door te werken met lijnen en licht, leiden we het oog van de kijker naar de details. Met foto’s kun je kunst bijna aanraken. Zo begint een bezoek al op de website van het museum. Daar kun je op een sfeervolle manier kennismaken met de details en wordt de kijker uitgenodigd om meer te komen zien tijdens een bezoek aan het museum.

Huisvuil Centrale Alkmaar

Huisvuil Centrale Alkmaar

rechtenvrije foto's van de Huisvuilcentrale Alkmaar Fotografie: Eric Minten

De Huisvuil Centrale (HVC) is het grootste industriële object in de omgeving van Alkmaar. De schoorstenen en hun witte pluimen zijn vooral ‘s winters te zien van uit de wijde omtrek. Duurzaamheid is een van de belangrijkste speerpunten van het beleid van de HVC. Stadsverwarming is een van de meest in het oog lopende diensten van het bedrijf. In de centrale wordt ook afval uit andere landen verwerkt.

Stichting MEO

Stichting MEO

rechtenvrije foto's van Stichting MEO Fotografie: Eric Minten

Stichting MEO is een sociale onderneming die werkt met jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bedrijven die zich bezighouden met grafisch werk vinden het soms lastig om foto’s van het eigen werkproces te integreren in hun website. Vaak wijkt men dan uit naar stockfoto’s. Voor MEO namen wij de tijd om de werkruimte, de medewerkers en het proces zo vast te leggen, dat hun website een goed beeld zou geven van de aard van het bedrijf.

Vuur in Staal – Gebrand Dros

Vuur in Staal – Gebrand Dros

rechtenvrije foto's van Vuur in staal Fotografie: Eric Minten

Tuinhaarden, camperkachels en pizza-ovens. Gerbrand Dros draait er z’n hand niet voor om. Van allerlei soorten oud-ijzer maakt hij geweldige kunstwerken die dienen als kachel of oven. Zijn werkplaats is veelal in buitenlucht. Hier slijpt en last hij zijn creaties. Begonnen als leuke hobby groeide ‘Vuur in Staal’ uit tot een bedrijf dat de vraag nauwelijks nog aan kan. Alle kachels zijn robuust en ieder ontwerp is uniek.

Clusius College – Paardenhouderij

Clusius College – Paardenhouderij

rechtenvrije foto's van het Clusius College Paardenhouderij Fotografie: Eric Minten

Fotograferen binnen het onderwijs is bijzonder. Jonge mensen geven vorm aan hun passie en kijken verwachtingsvol naar de toekomst. Deze reportage is gemaakt bij het Clusius College tijdens de voorbereidingen van een vee- en paardenevenement. De toewijding van de studenten en de kracht van de dieren, maakt het een dankbaar onderwerp en geeft een betekenisvol beeld van het praktijkgerichte deel van de opleiding ‘Paardenhouderij’.

Productfotografie Stenen

Productfotografie Stenen

rechtenvrije foto's van half edelstenen productfotografie Fotografie: Eric Minten

Geen enkele webshop kan zonder goede productfoto’s. De kwaliteit van de foto’s is rechtstreeks verbonden met een succesvolle verkoop. Goede productfoto’s stralen kwaliteit en vertrouwen uit. Dé factoren waarop iedere webshop moet scoren. Pin 12 fotografeert je producten als onderdeel van het bouwen van je website of gewoon als losse opdracht. Hierdoor kun je jouw producten professioneel tonen en wordt je webshop een succes.

Grote Kerk Alkmaar

Grote Kerk Alkmaar

rechtenvrije foto's van de grote kerkt Fotografie: Eric Minten

De Grote Kerk te Alkmaar is een van de meest markante gebouwen van de kaasstad. Gebouwd rond 1500 en wereldberoemd om z’n twee orgels. Het Koororgel stamt uit 1511 en het Grootorgel werd in 1645 afgebouwd. Deze laatste wordt tot op de dag van vandaag geroemd vanwege zijn unieke klank. De kerk wordt niet meer in zijn oorspronkelijke functie gebruikt en dient als evenementen- en trouwlocatie, als concertzaal en expositieruimte.

Regionaal Archief

Regionaal Archief

rechtenvrije foto's van het Regionaal Archief Fotografie: Eric Minten

Een regionaal archief is misschien niet het meest voor de hand liggende onderwerp om te fotograferen. Toch gingen we de uitdaging aan. Rolkasten, oude boeken en dozen vol met archief materiaal. Ook hier hebben we ons gericht op de verschillende aspecten van de organisatie. Dus naast het proces ook aandacht voor de materialen waarmee gewerkt wordt. Het resultaat; Een mooie reportage die de verschillende kanten van het archief zichtbaar maakt.

Glaskunst – José de Visser

Glaskunst – José de Visser

rechtenvrije foto's van Glaskunst Fotografie: Eric Minten

Ook voor kunstenaars en exposities maken we regelmatig fotoreportages. Het beeldmateriaal helpt in dat geval niet alleen om de website gerichter vorm te geven, ook het verkopen van kunst krijg via de het beeldmateriaal een duwtje in de goede richting. In sommige gevallen koppelen we het maken van productfoto’s direct aan een campagne via (sociale) media. Op deze manier wordt een reportage optimaal gebruikt via verschillende kanalen.

Cool – Heerhugowaard

Cool – Heerhugowaard

rechtenvrije foto's van Cool Fotografie: Eric Minten

Het in de markt zetten van een nieuw product of dienst gaat vaak gepaard met nieuw beeldmateriaal. Het cultureel centrum ‘Cool’ in Heerhugowaard wilde een nieuwe service – de theaterhap – meer bekendheid geven. Voor de voorstelling zonder stress wat lekkers eten zonder het risico te lopen te laat te komen voor de voorstelling. Sfeerfoto’s van de lounge en het diner als basis voor de online marketing campagne.

Oude Gasfabriek – Alkmaar

Oude Gasfabriek – Alkmaar

rechtenvrije foto's van de Gasfabriek Fotografie: Eric Minten

De oude gasfabriek in Alkmaar werd al eerder gebruikt als industrieel kantoorpand. Het voormalige Multi-Kabel was er gevestigd. Vervolgens lag het er jaren verlaten en verwaarloosd bij waardoor het zich uitstekend leende voor een Urbex reportage. Vandaag de dag dient het gebouw als bruisend centrum van de buurt. Diverse bedrijfjes houden er kantoor, er kan gegeten worden, er wordt biologisch gekweekt en er zijn tal van andere activiteiten.

Tattoo Centre – Ron Rijks

Tattoo Centre – Ron Rijks

rechtenvrije foto's van het Tattoo Centre Fotografie: Eric Minten

Ron Rijks is de langst zittende tattoo artist van Alkmaar. Van heinde en verre komen mensen naar zijn shop om de mooiste tatoeages te laten zetten. Tatoeëren is een een ambacht en een kunstvorm met veel symboliek. Middels deze fotoreportage is een beeld gegeven van de werkzaamheden in de shop en krijgt de klant een indruk van de werkwijze van Ron. Er is gekozen voor zwartwit fotografie om de typische sfeer van de Tattoo Centre mooi te kunnen weergeven.

Je website verbeteren met sprekende foto’s?

Neem contact met ons op.

Pin 12 Webdevelopment

06 53 15 26 93

KvK: 37075017

Skype: eric.minten

Website laten maken?

Wil je een snelle, veilige website laten maken? Met een modern design? Die goed gevonden wordt in Google. Ben je opzoek naar rechtenvrije foto's die jouw website een geheel eigen uitstraling geven? Wil je weten wat jouw website kost? Onze service heeft al veel mensen blij gemaakt. En we staan klaar om ook jouw website een succes te maken.